praag-winterpraag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Transmission Prague 2022

Locatie: Ergo Arena, Praag

Op 29 oktober 2022 wordt het dance-event Transmission georganiseerd in de O2 Arena in Praag. Transmission is het grootste indoor dance event in Centraal-Europa. Het is altijd een groot spektakel met lichtshows, live acts, special effects en bijzondere decoraties.

De eerste editie van Transmission was in 2006 in Praag. De eerste internationale editie vond in maart 2014 plaats in de Slowaakse hoofdstad Bratislava. Sinsdien bevindt Transmission zich op expansie drift. Dit jaar, in juli, zette Transmission koers buiten de Europese grenzen en was het festival in Melbourne, de dance hoofdstad van Australië.

Praag_transmission-dance

De muziekgenres die tijdens Transmission vertegenwoordigd zijn, zijn voornamelijk progressive house en trance. Transmission onderscheidt zich van andere dance events door zijn exclusieve motto's en tijdlijn, die haar bezoekers een reis aanbiedt door de hele avond en nacht in combinatie met een spectaculaire laser- en lichtshow en een groots Funktion One geluidssysteem. Het thema voor de 12e editie is ‘The Awakening'. 

Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.