karelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaupraag-winterpraag-karelsbrug-foto-dennis-faro

Aanbiedingen stedentrips Praag van TUI

Praag is een van de toppers in het programma van TUI voor stedentrips. Geen wonder want in de Tsjechische hoofdstad valt zóveel te zien en te beleven. De historische binnenstad van Praag is zo rijk aan cultuur en historie dat UNESCO haar heeft toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst. Hoogtepunten in het centrum van de stad zijn de Praagse Burcht, de Karelsbrug en de St.-Vituskathedraal

Praag, de stad van de honderd torens, wordt vaak genoemd als een van de mooiste steden van Europa en dat is niet voor niets. De Tsjechische hoofdstad kent een aantal prachtige kerken, paleizen, parken en musea. Naast de bekende highlights kent Praag nog tal van bijzondere en mooie minder bekende attracties die een citytrip naar Praag extra leuk maken. Zoals het Letna-park, de Petrin-heuvel en de Joodse wijk.

Bekijk alle stedentrips Praag van TUI

Oude Stadsplein
Vergeet ook niet op een van de vele terrasjes aan het Oude Stadsplein een glas van het befaamde Tsjechische bier te drinken. Op dit gezellige plein gaan om het uur de kleine deurtjes van de beroemde astronomische klok open. Een prachtig schouwspel! Wanneer de avond valt transformeert Praag tot een magisch sprookje. Werp zeker nog een blik op de prachtig verlichte Praagse Burcht om vervolgens rustig te wandelen naar je hotel.

Praag_karelsbrug


Hotel
Dankzij de centrale ligging van de hotels en appartementen van TUI bevinden alle bezienswaardigheden van Praag zich op loopafstand. Naast wandelen kun je tijdens een citytrip naar Praag ook de fiets pakken. De Tsjechische hoofdstad is door zijn vele fietspaden en verhuurmogelijkheden zeer fietsvriendelijk.

Wil je bij TUI een vakantie Praag boeken? Profiteer dan van de voordelige Last Minute citytrips en andere scherp geprijsde aanbiedingen voor een goedkope stedentrip naar Praag met vlucht.

Bekijk de aanbiedingen voor een citytrip naar Praag


Praag_tynkerk-oudestadsplein

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.