praag-moldaupraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winter

Restaurant Nostress wanneer je trek hebt in een loempia

Overkomt jou dat ook wel eens? Plotseling heb je een onweerstaanbare trek in een loempia, maar je bent in Praag. Geen probleem. Café-restaurant Nostress heeft de smakelijkste loempia's die je ooit geproefd hebt! Of heb je liever mosselsoep met safraan? Of toch alleen maar koffie met een Belgische bonbon? Dat kan allemaal bij Nostress in Praag, een restaurant met Frans-Aziatische fusion specialiteiten. En ze hebben nog meer; hele lekkere ontbijtjes, tongstrelende toetjes en verassende wijnen uit Tsjechië en Italië.

Praag_nostress-praag.jpg Let op: RESTAURANT NOSTRESS IS PERMANENT GESLOTEN

Nostress voor een ontbijtje of een uitgebreide maaltijd
Schotse zalm of een foie gras terrine als voorgerecht gevolgd door steak tartare of spaghetti met reuzengarnalen en als dessert Pavlova met mango en witte chocola, of heb je alleen maar zin een kopje lekkere, sterke, Italiaanse koffie? Nostress is hiervoor de perfecte plaats. Nostress is van alle markten thuis.

Een breed scala aan verschillende soorten ontbijt, dagelijkse lunchspecialiteiten en een dinermenu met specialiteiten uit de Aziatische en Franse keuken. Wat je zeker moet proeven is de créme brulée; alsof een engeltje je tong streelt! Ga ook even langs bij de banketbakkerij van Nostress, Vezenska straat 8, met een grote keuze aan de lekkerste gebakjes, desserts en andere zelfgemaakte lekkernijen.

Nostress gezellige sfeer en no stress
Het interieur lijkt speciaal te zijn ontworpen om je te herinneren aan verre reizen en exotische culturen. De inrichting van Nostress is stijlvol en bestaat uit massief houten tafels en lampionnen die zo uit Aziatische landen lijken te komen. Een roodgelakte muurkast met vakken met daarin elegante vazen, zo weggelopen uit China en veel bamboeplanten.

Adres: Nostress, v Kolkovne 9
Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.30-00.00 uur, zaterdag 10.00-00.00 uur, zondag 10.00-23.00 uur.

Nog twee Asian Fusion restaurants in Praag:

1. Sasazu Club en Restaurant, Bubenske nabrezi 13, in de wijk Holesovice
Heerlijke gerechten uit Thailand, Singapore en Indonesië. Leuke bijkomstigheid: Sasazu is het paradijs onder de dansclubs met DJ's en top kwaliteit house, ethno en pop.

2. Restaurant Oaze, Nadrazni 1, in de wijk Smichov
Aziatische gerechten op een ongebruikelijke plaats: in het restaurant in het Smichov treinstation. Tot 15.00 uur ligt het lunchmenu op tafel. Kies uit vijf Tsjechische of drie Aziatische gerechten. Leuke bijkomstigheid: de prijzen zijn heel budget-vriendelijk! 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.