www.praag-nu.nl gebruikt cookies!

De websites van Stedenman gebruiken cookies (o.a. van Google) om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Klik op "Ja, ik ga akkoord!" om cookies te accepteren en de website volledig te gebruiken, of lees hier meer informatie voor een gedetailleerde beschrijving van de soorten cookies en te kiezen of u deze cookies wilt accepteren tijdens een bezoek aan deze site.
praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-karelsbrug-foto-dennis-farokarelsbrug-praagpraag-winterpraag-moldau

Lekker en betaalbaar dineren in Praag

Praag biedt veel mogelijkheden om lekker te dineren, van eenvoudig tot uitgebreid en van typisch Tsjechisch tot exotisch. In april verschijnen de eerste tafels en stoelen op het houten plankier voor de restaurants en eethuisjes. De terrasjes blijven staan tot eind september.

Tsjechen eten vroeg en brengen de rest van de avond door in een pivnice en drinken bier. Het hoofdgerecht bestaat uit tenminste 200g vlees, meestal varkensvlees. Voor de vorm ligt er een piepklein stukje komkommer, een sliertje paprika en een kwart tomaatje bij. Tsjechen eten (vrijwel) geen groenten. Bijna ieder restaurant heeft een paar vegetarische gerechten op de kaart. De laatste tijd wordt het steeds makkelijker om 100% vegetarische restaurants te vinden.

Praag-Nu ging op zoek en vond een aantal leuke, gezellige en betaalbare restaurants voor carnivoren en vegetariėrs.

Tips en bezienswaardigheden

Praag in de herfst

Wandelen door Praag in de herfst, langs de pleinen, de astronomischeklok, het dansende huis en de Karelsbrug.