praag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-moldaukarelsbrug-praagpraag-karelsbrug-foto-dennis-faropraag-winter

Bed and breakfast apartments Vysehrad - slapen als een prinses

Bed and breakfast Apartments Vysehrad in Praag: 'your home away from home.' Buiten het centrum van Praag, lekker rustig maar toch centraal. In B&B Apartments Vysehrad slaap je als een prins of prinses... Het appartement ligt aan de voet van Vysehrad, het kasteel op de rots, gesticht in de zevende eeuw. Prinses Libuse had een visioen en voorspelde dat er aan de overkant van de rivier een bloeiende stad zou ontstaan. De stad kreeg de naam Praha. Dit bed and breakfast appartement is ideaal voor een langer verblijf in Praag.

Praag_vysehrad-B-&-B.jpg Bed and breakfast apartments Vysehrad
B&B Appartement Vysehrad ligt aan de voet van de Vysehradheuvel in Praag en is gehuisvest in een vroeg twintigste-eeuws appartementengebouw. Grote ramen laten veel licht binnen en hebben uitzicht op de burcht van Vysehrad.

Appartements Vysehrad is niet een typisch bed & breakfast omdat het ontbijt niet in de kamerprijs is inbegrepen. Je kunt kiezen uit een standaard kamer, studio, appartement, twee-kamer appartement of een luxe appartement.

De prijzen varieëren en zijn afhankelijk van hoog- en laagseizoen en welke type accommodatie. Alle kamers hebben een minibar en de mogelijkheid om thee of koffie te maken en gratis WiFi. De appartementen hebben een kitchenette en een zithoek.

Boek een appartement in het complex Vysehrad

Bereikbaarheid en locatie
Bed and breakfast Appartments Vysehrad in Praag ligt niet in het centrum van Praag. Dat is geen nadeel. Deze wijk is veel rustiger dan het centrum van de stad en aangezien Praag een uitstekend openbaar vervoer netwerk heeft, ben je in een mum van tijd in het historisch centrum of op het Wenceslasplein. De dichtstbijzijnde tramhaltes zijn Vyton en Albertov. Je hoeft nooit lang op een tram te wachten omdat er veertien lijnen bij deze halte stoppen, die allemaal richting centrum gaan. In de buurt zijn voldoende restaurants zodat je niet naar het centrum hoeft om iets te eten. Een aanrader is Restaurant Potrefena Husa Albertov, na Slupi 2b, gespecialiseerd in traditionele Tsjechische gerechten.

Adres: Bed and breakfast Apartment Vysehrad, Vratislavova 38, Praag 2 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Herfst in Praag

Wandeling door Praag, de prachtige hoofdstad van Tsjechië. Beelden van bezienswaardigheden als de Karelsbrug en de St.Vitus-kathedraal.